You are here:

Home Introductie Onze specialisten

Onze specialisten

Dr. Caiyun Ye

Dr_Caiyun_Ye

Dr. Caiyun Ye studeerde af aan de Universiteit voor Traditionele Chinese Geneeskunde in Beijing. Sindsdien heeft zij meer dan 25 jaar gewerkt als TCG arts. Ze heeft veel praktijkervaring opgedaan op het gebied van de Chinese kruidentherapie, Tuina-massage en acupunctuurbehandelingen. Voorts is ze ervaren met de behandeling van klachten zoals eczeem, psoriasis, neurodermatitis, urticaria, acne, pruritus, alopecia en vitiligo/chloasma. Bovendien is zij een expert in het toepassen van een gecombineerde behandeling voor gynaecologische aandoeningen en heeft unieke inzichten op dit gebied, zoals bijvoorbeeld onregelmatige menstruatie en spijsverteringsstoornissen bij kinderen. Door middel van een combinatie van behandelingen met acupunctuur, tuina-massage en chinese kruidentherapie boekt zij zeer goede resultaten op het gebied van hoge bloeddruk, slaapstoornissen, hoofdpijn, fibromyalgie, chronische vermoeidheid, 'frozen shoulder', eenvoudige vorm van overgewicht, nekklachten, hersenbloeding, chronische maag- en darmonsteking, bekkenontsteking en een gebrekkig immuunsysteem.

Prof. Xuecheng Hu

 XuechengHu

Prof. Dr. Hu studeerde af aan de Chengdu universiteit voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Na zijn basis arts opleiding is hij verder gespecialiseerd in de orthopedie. Hij heeft meer dan 30 jaar gepraktiseerd als arts, gedoceerd en onderzoek verricht op het gebied van orthopedie en acupunctuur in Chongqing te China. Hij is ervaren in het behandelen van botbreuken, gewrichtsproblemen en aanverwante klachten van het bewegingsapparaat.
Verder is hij ervaren met alle behandelmethoden en de technieken binnen de tuina-massage en acupunctuur, zoals onder andere cervicale spondylopathie, stijve nek, letsel van de elleboog, verstoring van de thoracale en lumbale wervels, hernia, acute en chronische verrekking van de lumbale spieren, RSI en ischias. Verder boekt hij goede resultaten met interne aandoeningen met gebruik van Chinese kruidentherapie en acupunctuur.

Dr. J.M. Cornelissen - arts acupuncturist

 Mw_Cornelissen

Mw. J. Cornelissen is in 1981 afgestudeerd als arts. Ze heeft vele jaren gewerkt als medisch adviseur. In 2002 heeft bij de Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging (NAAV) haar diploma TCM (Traditional Chinese Medicine) en Auriculo (ooracupunctuur) behaald. Momenteel is ze werkzaam als acupuncturist en tevens als lid verbonden bij de NAAV.

Dr. Angelina Hu 
AngelinaHu

Zij is afgestudeerd aan de Universiteit voor Traditionele Chinese Medicijnen te Beijing in China. Hierna is ze werkzaam Daarnaast heeft ze ook fysiotherapie opleiding gedaan in Nederland. Sinds 2007 werkt zij bij Hwa Sheng & Tong Ji Chinese Medical Center als acupuncturiste en als Chinese arts. Zij is gespecialiseerd in behandelingen tegen bijvoorbeeld hoofdpijn, migraine, hooikoorts, onregelmatige menstruatie, psoriasis, kaalheid, chronische eczeem, hoge bloeddruk, hyperventilatie, bronchitis, astma en burn-out. In combinatie met Chinese kruidentherapie en acupunctuur behaalt ze goede resultaten met problemen aan de zenuwstelsel. Hierbij valt tevens onder slapeloosheid, neurose, depressie, epilepsie, intercostale neuralgie, stress/overspannenheid en fobien.

Dr. Ni

Dr_No_Name 

Dr. Ni werkt sinds 2005 al als acupuncturist en tuina-specialist bij Hwasheng & Tongji Chinese Medical Center. Hiervoor heeft hij meer dan 15 jaar werkervaring opgebouwd bij een ziekenhuis in Shanghai te China. Dr. Ni is gespecialiseerd met alle behandelmethoden en technieken binnen de Tuina- en preventieve massage.

Dr. You Yu Hu

dr_youyu_hu

Dr. You Yu Hu volgde zijn opleiding tot artsacupuncturist aan de Chengdu Universiteit te China. Sinds 2002 werkte hij als TCG arts in een ziekenhuis in Chongqing te China. Hij is lid van diverse verenigingen voor Chinese acupunctuur en tuinamassage. Hij heeft zich gespecialiseerd in onder meer cervicale spondylopathie, regressieve lumbale spondylarthritis, gedeeltelijke pediatrische verlamming, windslag, periarthritis van schouderverbindingen. Verder boekt hij ook goede resultaten met afslankbehandelingen en behandelingen voor verschillende huidaandoeningen.

Dr. You Ai Ye

dr_-youai_ye

Dr. You Ai Ye studeerde af aan de Chengdu universiteit voor Acupunctuur en Tuina massage. Hij heeft al meer dan 20 jaar bij een lokaal ziekenhuis in Hangzhou te China gewerkt. Hij is ervaren in het behandelen van onder andere acute en chronische verstuiking van nek, schouder, elleboog, pols, knie en enkel, cervicale spondylopathie, periarthritis van de schouder, letsel van de superiore cluniale zenuwen, letsel van de piriformisspier, ischias, tendinitis van de achillespees en sporen op het hielbot. Ook boekt hij goede resultaten met cosmetische- en preventieve massage.

 

Yin Yang

Yin Yang TCM Acupunctuur Utrecht - Leiden

Klik hier om te leren hoe Yin Yang wordt toegepast in onze behandelingen.

Meer

De Vijf Elementen

vijf_elementen_380x253

Lees meer over wat de vijf elementen te maken hebben met onze behandelingen.

Meer

Chinese Geneeskunst

Chinese Geneeskunst TCM Acupunctuur Utrecht - Leiden

Lees meer over Chinese Geneeskunst

Meer