Reviews

UITSTEKEND
55 recensies op
rayan younis
rayan younis
2022-08-01
Hartelijke bedankt voor jullie goede behandeling en mijn pijn is minder geworden. 😊
Lees verder
Dingdong Pizza
Dingdong Pizza
2022-06-29
I can't thank the people from here enough, after months of going in and out of hospitals for unexplainable nausia, literally one week of acupuncture and herb pills and it has lessens significantly! I can't recommend this place enough
Lees verder
D H
D H
2022-06-08
Ik kwam voor een simpel probleem maar de rijke kennis en inzichten van de behandelaar kijken naar je totaalplaatje en lossen meer op dan je dacht. Ik had nog geen ervaring met acupunctuur maar ik ben nu overtuigd dat het iedereen wel iets kan opleveren. Ik had flinke stress overgehouden aan het afstuderen en ookal was dat niet mijn oorspronkelijke vraag merk ik zo veel verschil in de lichamelijke klachten die ik had, m'n huid en hoofd zijn rustiger en ik voel me beter. Het personeel is erg vriendelijk begripvol en flexibel.
Lees verder
L L
L L
2022-04-29
Dr Hu is amazing. I had some issues like persistent coughing, bad sleeping quality etc.. After receiving her treatments, it's gone. Highly recommended!
Lees verder
Samira Moussaten
Samira Moussaten
2022-03-09
Super. Ben erg tevreden met deze behandelingen voor mijn schouder. zo ontspannen. en de combinatie met kruiden is echt fijn. De mensen zijn zo lief In een korte tijd al zo veel verschil gemerkt . Ik raad iedereen deze behandeling aan
Lees verder
Edgard van der Lingen
Edgard van der Lingen
2022-02-08
Goed geholpen met kruiden en zalf voor huiduitslag van mijn dochter van 4. Na enkele behandelingen was alles weg.
Lees verder
ARTvertisements
ARTvertisements
2022-01-07
Zeer professioneel en klantvriendelijk! Ik raad deze acupuncturist ten zeerste aan. Ik was in korte tijd van mijn klachten af, erg tevreden. Barbara.
Lees verder
Erwin De Vos
Erwin De Vos
2021-12-13
Ik ben erg dankbaar voor de westerse geneeskunde en heb er veel vertrouwen in. Maar sommige dingen kan tcm gewoon echt beter: Na jaren rommelen met verschillende soorten (heftige) zalf zonder succes, nu in 1 week (!) mijn eczeem verdwenen. Ongelooflijk wat tcm kan betekenen.
Lees verder
Agnes Korebrits
Agnes Korebrits
2021-11-22
Dr. Angelina Hu is zeer kundig. Knap hoe ze de diagnose stelt zonder dat ik veel mondelinge toelichting gaf. Bovendien is ze erg vriendelijk en voel ik me erg op mijn gemak in de praktijk. Was ik maar eerder hierheen gegaan ...!
Lees verder
dilraba Ahmed
dilraba Ahmed
2021-11-03
Gelijk vanaf afspraak 1 positieve effecten gezien van de behandelingen. Personeel is super vriendelijk en professioneel. Ze weten precies wat ze doen. Mijn klachten zijn gelijk minder geworden! Zeker de moeite waard om je klachten hier te behandelen.
Lees verder