Onze specialisten

Onze specialisten

ANGELINA HU

Zij is afgestudeerd aan de Universiteit voor Traditionele Chinese Medicijnen te Beijing in China. Hierna is ze werkzaam Daarnaast heeft ze ook fysiotherapie opleiding gedaan in Nederland. Sinds 2007 werkt zij bij Hwa Sheng & Tong Ji Chinese Medical Center als acupuncturiste en als Chinese arts. Zij is gespecialiseerd in behandelingen tegen bijvoorbeeld hoofdpijn, migraine, hooikoorts, onregelmatige menstruatie, psoriasis, kaalheid, chronische eczeem, hoge bloeddruk, hyperventilatie, bronchitis, astma en burn-out. In combinatie met Chinese kruidentherapie en acupunctuur behaalt ze goede resultaten met problemen aan de zenuwstelsel. Hierbij valt tevens onder slapeloosheid, neurose, depressie, epilepsie, intercostale neuralgie, stress/overspannenheid en fobien.

 

Zij is lid van de beroepsvereniging voor traditionele Chinese geneeskunde Zhong, lid van de landelijke vereniging van natuur geneeskundig therapeuten LVNT. Deze verenigingen zijn aangesloten bij de KAB.

CAIYUN YE

Caiyun Ye studeerde af aan de Universiteit voor Traditionele Chinese Geneeskunde in Beijing. Sindsdien heeft zij meer dan 25 jaar gewerkt als TCG arts. Ze heeft veel praktijkervaring opgedaan op het gebied van de Chinese kruidentherapie, Tuina-massage en acupunctuurbehandelingen. Voorts is ze ervaren met de behandeling van klachten zoals eczeem, psoriasis, neurodermatitis, urticaria, acne, pruritus, alopecia en vitiligo/chloasma. Bovendien is zij een expert in het toepassen van een gecombineerde behandeling voor gynaecologische aandoeningen en heeft unieke inzichten op dit gebied, zoals bijvoorbeeld onregelmatige menstruatie en spijsverteringsstoornissen bij kinderen. Door middel van een combinatie van behandelingen met acupunctuur, tuina-massage en chinese kruidentherapie boekt zij zeer goede resultaten op het gebied van hoge bloeddruk, slaapstoornissen, hoofdpijn, fibromyalgie, chronische vermoeidheid, ‘frozen shoulder’, eenvoudige vorm van overgewicht, nekklachten, hersenbloeding, chronische maag- en darmonsteking, bekkenontsteking en een gebrekkig immuunsysteem.